world war two ration coupons can mother in law gift to daughter in law hay day christmas gift merkur vision discontinued sew easy gifts gifted man promo code

ONS VERHAAL​

De stichting Diversiteit & Inclusie (St. Divinc) uit Almere is in augustus 2020 opgericht. De stichting ontstond naar aanleiding van de Black Lives Matter-manifestatie ‘Ally tegen Racisme’ die op 14 juni 2020 in Almere plaatsvond. Dit was de grootste protestactie in de geschiedenis van de stad, tijdens de historische protestmaand in heel Nederland. De stad bekende kleur met veel (jonge) Almeerders, zwart én wit: wij pikken discriminatie en racisme niet langer meer. Verschillende leden van de organisatie van de manifestatie voelden zich geroepen deze strijdbijl op te pakken en zo is de Stichting Diversiteit & Inclusie geboren.

De stichting staat voor een inclusieve samenleving.
Een betere wereld met gelijke kansen voor iedereen, waar je ook vandaan komt en hoe je er ook uitziet.

‘het nieuwe normaal’?

Wij geloven dat we met ons platform een eerste stap kunnen zetten naar een wereld waarin niet afkomst maar toekomst centraal staat.

In ons platform zit een grote diversiteit aan mensen. In ieder van ons zit een strijder tegen onrecht in de vorm van discriminatie en (institutioneel) racisme en daarin heeft dit team van strijders elkaar weten te vinden. Iedereen levert op zijn eigen manier (als lobbyist, als (woord)kunstenaar, als docent, etc.) een bijdrage: soms groot en soms klein. 

Wij geloven dat iedere (kleine) bijdrage het verschil kan maken. Als Rosa Parks niet ging zitten, had Martin Luther King nooit kunnen lopen.
Als Martin Luther King niet ging lopen, had Barack Obama nooit kunnen rennen.
Als Obama niet ging rennen, zouden we nooit kunnen vliegen.